Op woensdag 13 december 2023 zijn we gastvrij ontvangen op de Spaarbankhoeve voor onze kerstbijeenkomst. In een sfeervol versierde Tuinzaal, worden de mantelzorgers verwend met koffie en  petitfour.

Else Nobel heet de mantelzorgers welkom en opent de bijeenkomst. Na het kaarsenritueel, brengt singer/songwriter Marius Klein een afwisselend programma van zelfgeschreven liedjes en liedjes van anderen.
Aansluitend leest Else een kerstverhaal, wat zich afspeelt in een winters  Zweden, met een spannende tocht door een donker bos en hongerige wolven. Een goede afloop is de aanleiding voor nog een ronde met koffie en chocoladeflikken(gemaakt door studenten van het Alfa college).

Na de koffie zingt  Marius, waarbij mee geneuried en meegezongen wordt, als de verdronken vlinder van Boudewijn en Take me home, Country Roads van John Denver.  Else bedankt Marius en zijn vrouw met een Kerst lekkernij. Dan is het tijd voor het drankje, terwijl een royale hapjesplank op tafel wordt gezet. Ook is er dan ruim de gelegenheid om met elkaar bij te praten en te genieten van het lekkers.

Het is al laat als de laatsten vertrekken. We mogen terugkijken op een geslaagde avond.